Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Από πνιγμό πέθανε η Whitney Houston

Ο θάνατος της Whitney Houston στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς ήταν ατύχημα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times.
Η 48χρονη τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Νωρίτερα, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ είχε και καρδιολογικά προβλήματα. Η χρήση ναρκωτικών και η καρδιοπάθεια την οδήγησαν στον πνιγμό σύμφωνα με...
τον ιατροδικαστή.

«Βρέθηκε βυθισμένη στη μπανιέρα, γεμάτη νερό. Δεν είχε κανένα τραύμα» αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή. «Η στένωση των αρτηριών της σε ποσοστό 60% υποδηλώνει καρδιακό επεισόδιο», τονίζει ο ιατροδικαστής Κρεγκ Χαρβεϊ, σημειώνοντας ότι η χρήση ναρκωτικών επιβάρυνε την κατάστασή της και οδήγησε τη διάσημη τραγουδίστρια να βυθιστεί στο νερό και να πνιγεί.

«Κάτι συνέβη και την οδήγησε να βυθιστεί στο νερό. Ξέρουμε ότι όταν το έκανε, ήταν ακόμη ζωντανή αφού βρήκαμε νερό στους πνεύμονές της», πρόσθεσε.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις –σύμφωνα με το CNN- έδειξαν ότι η Χιούστον είχε κάνει χρήση και μαριχουάνας, είχε πάρει αντικαταθλιπτικά και μυοχαλαρωτικά χάπια, ένα αντιαλλεργικό χάπι. Αλλά αυτά τα φάρμακα δεν έπαιξαν ρόλο στο θάνατο της.

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται σε δυο εβδομάδες.
http://newsit.gr