Δεν είναι κάτι που το ακούμε για πρώτη φορά αλλά αυτή τη φορά επιβεβαιώνεται με τον πιό επίσημο τρόπο μέσα από μιά έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Διαβάστε το σχετικό άρθρο από την εφημερίδα "τα Νέα".
Στην επιστημονική έρευνα που συμμετείχαν περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι και είχε διάρκεια 30 χρόνια, φάνηκε πως ακόμη και μικρές ποσότητες κόκκινου κρέατος επηρεάζουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου. Και αυτό επειδή το κόκκινο κρέας περιέχει υψηλές ποσότητες...συνέχεια
Οι μπριζόλες που... σκοτώνουν
Για έναν στους δέκα πρόωρους θανάτους ενοχοποιείται το κόκκινο κρέας, σύμφωνα με την πρώτη μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Οι ειδικοί συνιστούν σε όσους επιθυμούν να ζήσουν πολλά χρόνια και υγιείς, να αποφεύγουν τη συχνή κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ειδικά του επεξεργασμένου.Στην επιστημονική έρευνα που συμμετείχαν περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι και είχε διάρκεια 30 χρόνια, φάνηκε πως ακόμη και μικρές ποσότητες κόκκινου κρέατος επηρεάζουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου. Και αυτό επειδή το κόκκινο κρέας περιέχει υψηλές ποσότητες...συνέχεια