Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Και ζήσαν αυτοί κακά...

Από το Media Soup

Δυο χρόνια πριν, τέτοιες μέρες, ο Κωστάκης ο τέως καταλληλότερος, έβγαζε το στρατιωτικό τζάκετ και ανέβαινε στην ΔΕΘ, με την σιγουριά που του έδιναν τα τριχίλιαρα και η προφανέστατη αδυναμία του ΠΑΣΟΚ.

Στις εκλογές που ακολούθησαν, ήταν ο κερδισμένος και καθόταν αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, για να απολαύσει τον Μπένι που πήγαινε στο Ζάππειο, για τον επικήδειο του Γιωργάκη.

Ο Γιωργάκης, άντεξε όμως και ένα χρόνο μετά, ενώ ο Κωστάκης συνέχιζε να είναι καταλληλότερος και η ΝΔ πρώτο κόμμα, ήρθε το Βατοπαίδι το οποίο λειτούργησε με την πρακτική του θαύματος

. Μέσα σε μια μέρα, σε ένα μεσημέρι ο Κωστάκης πήρε την κατηφόρα. Η οποία συνεχίζεται.

Και φέτος οι πρώτες δημοσκοπήσεις της σαιζόν δείχνουν αυτό που θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα στον δεύτερο χρόνο της πρώτης θητείας της ΝΔ και όχι της δεύτερης θητείας.

Να είναι 6 μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Οι αιθεροβάμονες νεοδημοκράτες περιμένουν μπας και ο όσιος Εφραίμ κάνει και φέτος στην ΔΕΘ ένα θαύμα με αντίστροφη φορά. Αλλά νομίζω ότι ο κύβος ερρίφθει.

Πλέον καταλληλότερος είναι ο Γιωργάκης και νομίζω ότι ήδη ξεσκονίζει την πολυθρόνα που θα κάτσει, για να δει την Ντόρα να πηγαίνει στου Μαξίμου, για να πάρει από τον υπευθυνότερο, τα κλειδιά της διακυβέρνησης και να τα παραδώσει σε αυτόν.



Μικρός Φωκίων