Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Το καινούριο μου blog!

Λοιπόν παιδιά τώρα πού φαίνεται να χάνει ο Βενιζέλος τη μάχη του ΠΑΣΟΚ και ο Χριστόδουλος τη μάχη της ζωής, Ο Παναθηναϊκός γενικώς και ο Ολυμπιακός δεν χάνει εμείς μήπως χάνουμε την ώρα μας με το να ασχολούμαστε με όλους αυτούς; Και καλά ο Χριστόδουλος άρρωστος άνθρωπος είναι και συμπονούμε γι' αυτό είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε με τις απόψεις του, αλλά με όλους τους άλλους γιατί; Δεν υπάρχουν δηλαδή ποιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθούμε;
Εγώ ξεκίνησα ένα άλλο blog το οποίο μπορείτε να το βρείτε εδώ και το οποίο μιλάει για τις γνωριμίες στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα το οποίο όσο και να μην μας απασχολεί πολύ ακόμα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής όλο και περισσότερο μας αποξενώνει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να χτιστεί μια σχέση.
Με τη δυνατότητα που μας δίνει το διαδίκτυο μπορούμε να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους και να αναπτύξουμε μια σχέση μαζί τους γνωρίζοντας πτυχές του χαρακτήρα τους πριν καν να υπάρξει η φυσική επαφή.
Πάνω απ' όλα μιλάω εκ πείρας!
Περισσότερα όμως θα μπορείτε να βρείτε εδώ.