Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Πέθανε ο Στιβ Τζομπς

«Με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Στιβ Τζομπς πέθανε σήμερα», τονίζεται στη σύντομη ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Apple που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας).

Ο θάνατος του Στιβ Τζομπς έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, όπου οι λάτρεις, ανώνυμοι ή διάσημοι, εκφράζουν θλίψη για το θάνατο του «απίστευτου δημιουργού», όπως χαρακτηρίζουν τον συνιδρυτή της Apple.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Apple αναφέρει:

« Η Apple έχασε έναν οραματιστή και μια δημιουργική ιδιοφυΐα και ο κόσμος έχασε έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Όσοι από εμάς ήταν αρκετά τυχεροί να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τον Steve χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο και εμπνευσμένο μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρεία που μόνο αυτός θα μπορούσε να είχε χτίσει και το πνεύμα του θα παραμείνει για πάντα το θεμέλιο της Apple
Όποιος επιθυμεί να μοιραστεί τις σκέψεις, τις αναμνήσεις και τα συλλυπητήριά του μπορεί να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση rememberingsteve@apple.com ».