Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Λες να έχει δίκιο;

Λέτε; Εμείς δεν σχολιάζουμε απλά παραθέτουμε...
«Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα απ' ότι εσείς. Το κάθε παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Γι' αυτό στο πρώτο 45λεπτο ο αντίπαλος τα δίνει όλα για να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό στην επανάληψη που κουράζεται μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσουμε. Και μέχρι τώρα αντιμετωπίσαμε αντιπάλους οι οποίοι κατά κύριο λόγο αμύνονται, έχοντας σαν συνέπεια να μας αφήνουν λιγότερους χώρους για να δημιουργήσουμε.

Περιμένω από τους παίκτες μου τα ίδια σε κάθε αγώνα. Να παίξουν με την καρδία τους, με αφοσίωση στην ομάδα και αφού παίζουμε και στην έδρα μας να παίξουν για τον κόσμο. Αυτό πρέπει να το κάνουμε συνέχεια.

Σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα έχουμε δεχθεί μόνο τρία γκολ. Και μπορεί οι αντίπαλοι να χάνουν ευκαιρίες, αλλά και εμείς αν τις βάζαμε όλες θα έπρεπε να έχουμε 40 γκολ. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή.

Όπως είπα έχουμε να παίξουμε επτά παιχνίδια σε 20 ημέρες, αλλά έχουμε και τους διεθνείς μας όπου πρέπει να δώσουν εννιά παιχνίδια στο ίδιο διάστημα. Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια λογική ξεκούρασης κάποιων παικτών. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και δεν βγαίνει αν δεν πάρουν κάποιοι παίκτες ανάσες. Και το αστείο είναι πως με ρωτήσατε την Κυριακή γιατί δεν έπαιξαν εξ αρχής Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, ενώ αν έπαιζαν θα με ρωτούσατε γιατί δεν τους ξεκούρασα ενώ είχαν παίξει με την Εθνική.

Αύριο θα περίμενα έναν αντίπαλο που παίζει πολύ αμυντικά. Τους έχω δει σε δυο αγώνες. Σε αυτό με την Ντιναμό και με την Γαλατά. Είναι μια ομάδα με δυνάμεις, συμπαγής και αρκετά καλή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να πιέσουμε την πρώτη πάσα. Έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε οι Έλληνες θεοί να συνεχίσουν να βρίσκονται πάνω από την Αθήνα για να έχουμε λίγη τύχη».