Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

MacBook Air

Άλλο ένα κόσμημα στη συλλογή της Apple. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της Apple είναι οι λεπτότατοι φορητοί υπολογιστές MacBook Air που συνδυάζουν απαράμιλλη αισθητική και ηλεκτρονικά μέρη, τελευταίας αιχμής της τεχνολογίας.

Με πάχος μόλις 1,7 εκατοστά και με οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11 ή 14 ιντσών, τον καθιστά έναν από τους λεπτότερους φορητούς υπολογιστές, ενώ μπορούν να συναγωνιστούν ακόμα και...

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Lexotanil

Δεν πάμε καλά. Δείτε τι έπαθε το παιδί επειδή δεν του βγήκε το κόλπε με το σκέιτμπορντ. Μήπως χρειάζεται lexotanil; Λέω εγώ τώρα...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Βίντεο με εξωγήινο



Το βίντεο ανέβηκε στις 14 Απριλίου στο Youtube, από τον Ρώσο χρήστη, "Sasha από τη Βαϊκάλη".
Ο Σάσα, βιντεοσκόπησε τον εξωγήινο, που ήταν θαμένος στο χιόνι.
Δείτε το βίντεο:...
το οποίο έχει την περιγραφή
"Россия, республика Бурятия, Кабанский район, посёлок городского типа Каменск! Ребята в лесу, за посёлком, обнаружели НЛО!!!",
δηλαδή περιγράφει το σημείο, που βρέθηκε ο "εξωγήινος", κοντά στη Μογγολία (Republic of Buryatia).
Άσχετα από την ουσία της "είδησης", το ωραίο είναι το σχόλιο στο βίντεο:
"wonder why Aliens never have clothes... are all the other planets nudist??
EARTH!! Y U NO NUDE ?!?!!!?!?!?!?"
"Απορώ γιατί όλοι οι εξωγήινοι δεν φορούν ρούχα...είναι σε όλους τους άλλους πλανήτες γυμνιστές;
ΓΗ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΗ;"
http://e-rodios.blogspot.com/

Bebate με τα ... όλα του...

Αυτοί είναι πολιτικοί...ξεκίνησαν να διαφωνο΄θν και κατέληξαν να πετάνε καρέκλες...δείτε το βίντεο...

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Νέα επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα...

Για φασιστική νοοτροπία κατήγγειλε ο Θ. Πάγκαλος την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχτηκαν έξω … από το ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων με στόχο τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» εξαπέλυσε σφοδρή εναντίον του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι το κόμμα του βρίσκεται πίσω από την χτεσινή επίθεση, τονίζοντας πως θα φέρει το θέμα για συζήτηση στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

«Δε θα υποκύψω σε κανένα Τσίπρα», σημείωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι συνυπεύθυνος στην πολιτική χυδαιότητα.

Απο το troktiko.eu

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αλλεργίες - Φυσική προστασία

Τώρα την Άνοιξη οι αλλεργίες ως γνωστόν είναι σε έξαρση. Τα φάρμακα δεν είναι πάντοτε η λύση και μάλιστα δεν χρειάζεται να είναι η πρώτη μας επιλογή. Ας δοκιμάσουμε πρώτα να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα με φυσικούς τρόπους...
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ






Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Έκπτωτος ο Ψωμιάδης

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Π. Ψωμιάδης. Σύμφωνα με … την απόφαση του δικαστηρίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζεται σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο περιφερειάρχης θα τεθεί σε αργία και θα χάσει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε δημόσια θέση, ακόμα και σε περίπτωση που προσφύγει στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της απόφασης.

Η πλευρά Ψωμιάδη, πάντως, υποστηρίζει ότι πρέπει να διατηρήσει το αξίωμά του, διότι τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όταν ήταν νομάρχης.

Ο Π. Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή τριών χρόνων, μετά από καταγγελίες υψηλόβαθμου στελέχους της νομαρχίας για παράνομη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο που νόθευε καύσιμα.

Πηγή:troktiko.eu

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι!!!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια δουλειά του συγκρότηματος OK Go, του σκηνοθέτη James Frost και των Syyn Labs οι οποίοι εφτιαξαν ένα απο τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά video clip, για το τραγούδι “This too
Shall Pass”. Για να φτιάξουν αυτο που θα δείτε δούλευαν για 7 ολόκληρους
μήνες. Δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς τους...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πως να βάλεις το προφυλακτικό...

Εάν δεν ξέρετε πως να βάλετε το προφυλακτικό πολύ απλά παρακολουθείστε το παρακάτω βιντεάκι στο οποίο κάποιοι Κύπριοι παραδίδουν φοβερά μαθήματα. Απολαύστε το...

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εντυπωσιακό!!!

Δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου αθλήματος αλλά αυτό που έκανε ο άνθρωπος στο βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό...

Ο νέος Μέσι

Είναι εννιά χρονών και ζει στην Ιαπωνία. Δείτε το βίντεο και πάθετε πλάκα με αυτά που κάνει ο πιρσιρικάς...

Το καλύτερο Πρωταπριλιάτικο ψέμα,,,

Το «καλύτερο ψέμα» το είχε γράψει μια εφημερίδα πριν από αιώνες και είχε καταφέρει να προκαλέσει κραχ στο χρηματιστήριο στον κλάδο των εταιριών παρασκευής και διανομής οίνου γράφοντας ότι ο Τομας Έντισον κατάφερε με μια μηχανή να μετατρέπει το νερό σε κρασί.