Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Δύσκολη μέρα για να είσαι Πατέρας!!!!


Φοβερή έμπνευση...Το είδα στο troktiko...

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά σήμερα


Θα μπορούσε να είναι και κινηματογραφική ταινία. Δυα φίλοι και συγκάτοικοι συναντιούναται, ο ένας σαν πρωθυπουργός (Παπανδρεου) και ο άλλος σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης(Σαμαράς), μετά από 40 χρόνια. Ας ευχηθούμε όλοι ότι θα είναι για το καλό του τόπου.

Ολυμπικός-Παναθηναικός 2-0

Με λίγη καθυστέρηση δείτε το βίντεο από τον χτεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναικό 2-0. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια. Συγχαρητήρια.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Εκλογες ΝΔ

Αντί σχολίου σας δίνω τη δήλωση Ψωμιάδη...

"Προσπάθησα ενάμιση μήνα να μείνω μακριά από οξύνσεις, αιχμές και την εμπόλεμη ζώνη. Μίλησα για ενότητα. Επισήμανα την προηγουμένη Τρίτη τα πιθανά προβλήματα απ' όσα εισέπραττα από την περιοδεία μου σε όλη την...
ελληνική επικράτεια. Σήμερα δικαιώνομαι.

Εύχομαι η Οργανωτική Επιτροπή, που έχει δώσει πάρα πολλά γι' αυτή τη διαδικασία, να βρει τη λύση.

Τριάντα χρόνια έχω δώσει, μαζί με τους συνεργάτες μου, ένα κομμάτι της ψυχής μου. Πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός που μίλησα στην ψυχή του ξεχασμένου, προδομένου νεοδημοκράτη.

Καταγγέλλω σήμερα τραμπουκισμούς, ακόμη κι εδώ στο Βελλίδειο. Υπάρχουν εγκάθετοι που εδώ και δύο μέρες, αλλά και σήμερα, που λένε "μην ψηφίσετε Ψωμιάδη".

Υπάρχουν εγκάθετοι σε όλη την ελληνική επικράτεια που δεν δίνουν ψηφοδέλτια Ψωμιάδη.

Υπάρχουν σε όλη την ελληνική επικράτεια, μπράβοι, που εκφοβίζουν.

Υπάρχουν εγκάθετοι που δεν επιτρέπουν σε δικούς μας ανθρώπους να πλησιάζουν τα εκλογικά κέντρα.

Αύριο θα πάρω τις αποφάσεις μου".

Να τους χαιρόμαστε τους "δημοκράτες"...

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ποδοσφαιρικός αγώνας;

Ποδοσφαιρικός αγώνας ή εμπόλεμη ζώνη; Όταν χρειάζεται ασπίδα από την αστυνομία για να εκτελεστεί ένα κόρνερ, τότε βράστα.

¨οχι δηλαδή ότι εμείς πάμε καλύτερα...

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Μάκη μου το σωστό να λέγεται...

Γιά θυμηθείτε πως φώναζε ο Μάκης λίγα χρόνια πριν για τις γωτογραφίες που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και πως έλεγε ότι ντρεπόταν να αντικρύσει τα παιδιά του...Τα θυμάστε;

Τι έχεις να πεις Μάκη μας τώρα που δημοσίευσες ολόκληρη πορνό ταινία και όχι απλά κάτι φωτογραφιούλες...σα δε ντρέπεσε λέω εγώ καλύτερα..

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Για το εμβόλιο για τη νεα γριπη...

Τι γίνεται με το εμβόλιο για τη νέα γρίπη; Καθημερινά βγαίνουν όλο και περισότερα βίντεο στο διαδίκτυο με ανθρώπους οι οποίοι μιλάνε κατά του εμβολίου. Δείτε ένα από αυτα και τα συμπεράσματα δικά σας...

Νέα γρίπη-τι γίνεται

Πραγματικά τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα με τη νέα γρίπη. Διαβάστε τι έγραψε ένας αναγνώστης στο "τρωκτικο" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

"Θέλω να σας ενημερώσω ότι την περασμένη Τρίτη επισκέφτηκα το νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης, το οποίο και εφημέρευε, με συμπτώματα γρίπης(πόνο στο θώρακα και στην πλάτη, βήχα, κομμάρες, πονοκέφαλο και πυρετό όχι πολύ υψηλό μέχρι τότε). Οι γιατροί εκεί μου κάνανε όλες τις εξετάσεις...
που θα έπρεπε να μου κάνουν (καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος και στο κεφάλι και εξετάσεις αίματος). Μου είπαν ότι έχω γρίπη και ότι πρέπει να μείνω μακριά από κόσμο. Όταν τους ρώτησα ποια γρίπη έχω μου απάντησαν με ερώτηση: "Υπάρχει καμμιά διαφορά;" Φυσικά και δεν μου κάνανε το τεστ, οπότε δεν ξέρω ποια γρίπη πέρασα.
Λίγες μέρες μετά αρρωσταίνει η κόρη μου 8,5 μηνών μωρό. Πηγαίνουμε στο νοσοκομείο Λοιμωδών με συμπτώματα γρίπης και πυρετό που δεν έπεφτε! Μου είπαν ότι το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί αλλά δεν το άφησα γιατί όταν τους είπα να της κάνουν το τεστ για να δούμε αν έχει την γρίπη μου είπαν ότι δεν έχουν!!!!
Πως μπορώ λοιπόν να ξέρω αν περάσαμε την γρίπη και εγώ και η μικρή μου; Να κάνω το εμβόλιο; Γιατί να το κάνω αν την πέρασα; Γιατί αφού πληρώνω κανονικά τις ασφαλιστικές μου εισφορές να μην καλύπτομαι από το κράτος στα έξοδα του τεστ (250 Ευρώ) αφού το κράτος δεν μου το παρέχει; Τι θα γίνει με τα σχολεία; Αφού δεν έχουν τεστ πως θα κλείνουν;"

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Enrique Iglesias-το ακαταλληλο βιντεο τσοντα

Καλά θα μας τρελλάνουν εκεί στο τρωκτικο με το δήθεν πρκλητικό βίντεο του Enrique Iglesias. Μόνο τσόντα δεν είπαν ότι είναι. Σιγά ρε παιδιά στο ελληνικό τργούδι έχουμε δει πολύ χειρότερα. Δείτε το

Εμβόλιο για τη νέα γρίπη


Δείτε τι συζήτησαν οι Παπανδρέου και Ξενογιαννακοπούλου για το εμβόλιο για τη νεα γριπη.
Φυσικά η φωτό είναι από τον καταπληκτικό ασημώνη

Η πιο τεμπέλα γάτα

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τέτοια τεμπελιά πραγματικά είναι απίστευτη.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Αν είναι δυνατόν!!!

Χρόνια τώρα ακούω για την γρουσουζιά του Μητσοτάκη και πάντα μιλαγα για αυτό ως αστείο. Δείτε τι διάβασα σήμερα στο "τρωκτικο":

"Τροφική δηλητηρίαση έπαθε ο Σαμαράς με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του στον Έβρο... Δεν πρόλαβαν να ανακοινώσουν την συνεργασία με τον Αβραμόπουλο...
και το Μητσοτακεικο έπιασε δουλειά. Τώρα που έμπλεξε άντε να ξεμπλέξει.. Μήπως να το ξανασκεφτόταν καλύτερα γιατί δεν παίζεις με τέτοια πράματα.. Άντε και περαστικά!!"

Καλά ξεμπερδέματα....

Τι κάνει;

Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέω...

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Αν έχεις τύχη...

Κοιτάτε τι έκανε αυτή η γυναίκα...έπεσε στις γραμμές του τραίνου μεθυσμένη και...κατάφερε να γλυτώσει. Δείτε το βίντεο

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009