Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

ΕΦΗ ΘΩΔΗ

Είδατε τι έγινε με την Έφη Θώδη; Θα έπρεπε όλοι να ντρεπόμαστε για αυτό. Διαβάστε τι λέει το kourdistoportocali.blogspot.com.

Την έστειλε αδιάβαστη, η κρεατομηχανή των ξιπασμένων τηλεστάρ

Εαν είχαμε ένα σοβαρό κράτος κι οχι ένα μπορντέλο, αυτό θα έπρεπε να είχε ανακαλέσει ήδη, τις προσωρινές άδειες λειτουργίας των αδίστακτων καναλαρχών που εμπορεύονται σκουπίδια.
Οι εν λόγω κύριοι, για να πάρουν τζάμπα τις άδειες με τις σχετικές συχνότητες που αποτελούν δημόσιο αγαθό, έπρεπε να είχαν υποβάλλει Μελέτες Προγραμματικής Πληρότητας, τις οποίες και να σέβονται στη συνέχεια.
Οι συγκεκριμένες μελέτες, δεσμεύουν τους καναλάρχες, για την ποιότητα του προγράμματός τους. Ετσι θάπρεπε να συμβαίνει στη χώρα όπου οι νταβατζήδες αγοράζουν μεσάνυχτα, πλαστά τιμολόγια απο τυχάρπαστους μικροεπιχειρηματίες.
Το πόσο σέβονται τις Μελέτες Προγραμματικής Πληρότητας, το αποδεικνύει η ποιότητα του τηλεοπτικού προιόντος: Ολα αυτά τα σκουπίδια που αδειάζουν οι τηλεοπτικές χωματερές τους, στις οικογένειες των Ελλήνων πολιτών.
Μέσα σ αυτή τη κρεατομηχανή που ξερνάει τοξικά αππόβλητα και ανθρώπινη πολτοποιημένη μάζα, πετάχθηκε (είχε τη βίδα της-την έσπρωξαν και οι επιτήδειοι έμποροι) και η δύστυχη Εφη Θώδη. Την κομμάτιασαν για λίγες μονάδες τηλεθέασης, οι ακριβοπληρωμένες ύαινες των νταβατζήδων.
Μια χούφτα οικογένειες που κάνουν κουμάντο, μολύνοντας την πατρίδα μας, επειδή οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, δεν είναι παρά μουγγές Φιλιπινέζες μπροστά τους.
Ακόμη κι όταν πίνουν ένα ποτηράκι παραπάνω και καμώνονται τους εξολοθρευτές, εξαγγέλοντας Μανιφέστα της Λαδόκολας...