Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ως πότε θα κρύβεστε κύριε Καραμανλή;

Το παρακάτω κείμενο είναι από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ και το παρουσιάζω αυττούσιο και χωρίς σχόλια:

Κύριε Καραμανλή θα ήθελα να σας κάνω μιά παράκληση μέσα από το ταπεινό αυτό blog. Αυτήν την φορά να αποφύγετε τις...παπαρολογίες που λέει κι ο Σαρακατσάνος υπουργός σας και να μιλήσετε στον λαό με την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει,αυτήν της ειλικρίνειας.

Να πείτε σε όλους μας τι κάνατε τόσα χρόνια για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την εξυγίανση της πολιτικής ζωής στον τόπο μας.

Να μας πείτε γιατί παραμένετε άφωνος ενώ κι εσείς βλέπετε τα κότερα,τις βίλες,τις μίζες και τις αρπαχτές των συνεργατών σας.

Να μας πείτε πόσο ακόμα σκέφτεστε να ξεζουμίσετε τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας με την φορομπηχτική πολιτική Αλογοσκούφη.

Να μας εξηγήσετε γιατί σε μόλις τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης σας,διαλύσατε κάθε ιστό κοινωνικού κράτους που είχε οικοδομηθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Να μας πείτε γιατί συμβιβαστήκατε με τους νταβατζήδες που καταγγείλατε κάποτε και μάλιστα το πρωτοπαλίκαρο σας από την Κρήτη ο Κεφαλογιάννης δεν δίστασε να τους κατονομάσει;

Να μας πείτε πως γίνεται το δεξί σας χέρι,ο Ρουσόπουλος, σε λίγα χρόνια από το ταπεινό τριάρι της Καισαριανής να αγοράζει το ένα πανάκριβο ακίνητο πίσω από το άλλο. Επιασε κανά Τζόκερ και ντρέπεται να μας το πεί;

Να μας πείτε γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα οι αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους του περασμένου καλοκαιριού.

Να μας πείτε γιατί καταντήσατε την χώρα έναν απέραντο σκουπιδότοπο,βιάζοντας κατ'εξακολούθησιν το περιβάλλον.

Μπορείτε κύριε Πρωθυπουργέ να κοιτάξετε τον λαό στα μάτια και να δώσετε εξηγήσεις γιά όλα αυτά τα "σεμνά και ταπεινά" της κυβέρνησης σας;

Αν μπορείτε έχει καλώς,αν όχι,δυστυχώς για εσάς θα φύγετε σύντομα, ως ένας από τους πλέον αποτυχημένους πρωθυπουργούς της πατρίδας μας.

Ενας πρωθυπουργός που προτιμά να περνά την ώρα του τρώγοντας πίτσες και μακαρονάδες παρακολουθώντας ποδόσφαιρο στην τηλεόραση,αντί να μάχεται για το γενικό καλό.

Ενας πρωθυπουργός που κρύβεται πτυόμενος και λοιδορούμενος ακόμα και από τους βουλευτές του κόμματος του. Ενας εν τέλει ανίκανος ηγέτης,που σκίζει στις αερολογίες,αλλα από ουσία μηδέν. Ο λαός περιμένει από εσάς απαντήσεις κύριε Καραμανλή.

Οσο πιο γρήγορα τις δώσετε,τόσο το καλύτερο για την υστεροφημία σας.