Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νόμιμη και στη Νέα Υόρκη η μαριχουάνα...

Νόμιμη καθίσταται η χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς στη Νέα Υόρκη, η οποία γίνεται η 21η πολιτεία των ΗΠΑ που θα χαλαρώνει τη νομοθεσία για την κάνναβη. Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Μάριο Κουόμο, εξαγγέλλοντας ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοσθεί σε 20 νοσοκομεία της πολιτείας με πληθυσμό 19,5 εκατομμύρια κατοίκους. «Η ιατρική μαριχουάνα μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου και στη θεραπευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, και 20 πολιτείες την έχουν επιτρέψει. Θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα στο πλαίσιο του οποίου 20 νοσοκομεία θα μπορούν να την συνταγογραφούν», δήλωσε ο δημοκρατικός κυβερνήτης που είχε αντιταχθεί επί σειρά ετών στην εφαρμογή του...συνέχεια Πηγή: www.lifo.gr

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μάχη Καμμένου-Γεωργιάδη!!!

Σε επική εξελίσεται η μάχη Καμμένου-Γεωργιάδη. Διαβάστε το σχετικό άρθρο από την athensvoine.gr.
Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση του Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τις καταγγελίες του υπουργού Υγείας χθες στον ΣΚΑΙ ότι και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει, όπως και ο κ. Λιάπης, εξοχικό που έγινε με επιδότηση για τουριστική μονάδα.

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αντέδρασε σήμερα έντονα και τον χαρακτήρισε «κότα» ενώ έκανε λόγο για «φασιστοειδή του Σαμαρά». Είπε ότι το σπίτι είναι τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του. Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος, έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. «Να σταματήσει να παριστάνει την "κότα" και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του,  με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη, δεν..συνέχεια

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ριψοκίνδυνα μπάνια...

Η Τζουν Έμερσον, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο κύμα διαγράφονταν η μορφή ενός μεγάλου ψαριού, πιθανότατα καρχαρία, λίγα μέτρα από τα παιδιά.

«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η Έμερσον ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι καρχαρίας.

Η παρουσία καρχαριών είναι...συνέχεια

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Είπατε κάτι για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ;

Το τεράστιο ποσό των 900 εκ. δολαρίων δώρισε ο ιδιοκτήτης του facebook σε φιλανθρωπίες. Διαβάστε το σχετικό άρθρο...

Κορυφαίος φιλάνθρωπος ανακυρήχθηκε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στις ΗΠΑ, ο 30χρονος ιδρυτής του Facebook.

Ο πετυχημένος ιδρυτής και επιχειρηματίας διπλασίασε σχεδόν το ποσό που προσέφερε για φιλανθρωπίες και κατάφερε να αναρριχηθεί από τη δεύτερη στην πρώτη θέση με τους πιο γενναιόδωρους Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα, ο Ζούκερμπεργκ, μαζί με τη σύζυγό του, Πρισίλλα Τσαν δώρισαν το τεράστιο ποσό των 990 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ιδρυμα της...συνέχεια