Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Περί μακροζωίας...

Μερικά δεδομένα από έρευνες που έγιναν προσπαθώντας οι επιστήμονες να κατανοήσουν τη μακροζωια...
Έχουν γίνει πολλές μελέτες ανθρώπων που έχουν ζήσει πάνω από εκατό χρόνια, για να διευκρινιστεί αν συσχετίζονται κάποιοι κοινοί παράγοντες.
Οι περισσότερες έρευνες έχουν γίνει σε επαρχιώτικες κοινωνίες, σαν κι αυτές που ακόμα υπάρχουν στη Ρωσία, στην Τουρκία και στην Βουλγαρία, απλώς και μόνο επειδή αυτά είναι τα μέρη όπου ζουν οι περισσότεροι υπερήλικες στον κόσμο.
Βρέθηκαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Το πιο σύνηθες ήταν ότι στην πλειονότητά τους
δεν έτρωγαν πάρα πολύ, και έτρωγαν μόνο όταν πεινούσαν.
Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν χορτοφάγοι ή κατανάλωναν ελάχιστη ποσότητα κρέατος,
ήταν λεπτοί,
ζούσαν λιτά,
ήταν κινητικοί,
και δεν είχαν άγχος.
Όλοι ήταν παντρεμένοι και όταν χήρεψαν, πολλοί ξαναπαντρεύτηκαν.

Πηγή http://www.e-natural.gr

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

All I Want For Christmas Is You

Τα Χριστούγεννα σε λίγες μέρες θα είναι εδώ. Ας χαλαρώσουμε λίγο από την κρίση και ας μπούμε έστω και για λίγο στο πνεύμα των ημερών ακούγοντας το πολύ όμορφο ομμάτι της Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Το παιδί λάστιχο!!!!

Το βίντεο είναι λίγο παλιό αλλά αξίζεο πραγματικά να το δείτε. Το τι κάνει το κοριτσάκι είναι πραγματικά απίστευτο...

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ο ροκ σταρ

Μια φορά κι ένα καιρό, σε μια μακρινή ήπειρο υπήρχε ένας δημοφιλής ροκ σταρ με μια χαρακτηριστικά βραχνή φωνή, αυτή που τον ξεχώρισε ανα τις δεκαετίες ανάμεσα στους υπόλοιπους. Μια μέρα επισκέφθηκε τον γιατρό του για ένα check-up ρουτίνας κι έφυγε με τη διάγνωση μιας θανατηφόρου νόσου στις φωνητικές χορδές. Γυρίζοντας σπίτι, η πρώτη του αντίδραση ήταν να αναζητήσει τα τηλέφωνα άλλων γιατρών ελπίζοντας ότι κάποιος θα διαπίστωνε κάτι διαφορετικό, κάτι λιγότερο σοβαρό.

Η αναζήτηση του κράτησε...συνέχεια

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

''Η Ελλάδα εκτός ευρώ και μετά πραξικόπημα''

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας;....ή όχι;
New York Times: ''Μετά από εβδομάδες φημών, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αργά ένα βράδυ Σαββάτου, θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή''.

Σενάρια που θα ζήλευε το Χόλυγουντ από τους New York Times που όχι απλά μας χρεοκοπούν και μας γυρνάνε στη δραχμή αλλά που ''φέρνουν'' το στρατό να καταλαμβάνει την εξουσία στην Ελλάδα....συνέχεια

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσωπο της χρονιάς ο Ερντογάν...

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ανακηρύχτηκε ταυτόχρονα η περισσότερο και η λιγότερο δημοφιλής προσωπικότητα της χρονιάς στη διαδικτυακή δημοσκόπηση αναγνωστών του περιοδικού TIME καταφέρνοντας ωστόσο να κερδίσει την πρώτη θέση.

Συνολικά ο Ερντογάν, έλαβε 122.928 ψήφους και θεωρείται από τους αναγνώστες του περιοδικού ως η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2011.

Ωστόσο στην on-line δημοσκόπηση του TIME παρατηρείται το εξής παράδοξο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός καταλαμβάνει ταυτόχρονα και την πρωτιά μεταξύ των αρνητικών ψήφων καθώς συνολικά 180.000 αναγνώστες τον καταψήφισαν.

Παρόλα αυτά ο Ερντογάν κατάφερε να αφήσει δεύτερο και καταϊδρωμένο τον...

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η κλήρωση για το Euro

Βατή η κλήρωση της Εθνικής μας για το Euro. Στον δρόμο της ομάδας του Φερνάντο Σάντος οι...Τσεχία και Ρωσία αλλά και η διοργανώτρια η Πολωνία. Βέβαια αυτές οι φαινομενικά εύκολες κληρώσεις κρύβουν τις μεγαλύτερες παγίδες, εμείς όμως θα ευχηθούμε για το καλύτερο.

Ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις - Πως ξεκίνησαν...

Όλοι πιστεύω αναρωτιόμαστε πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τ ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις. Η ιστορία είναι λίγο πιο παλιά από ότι νομίζουμε. Ξεκίνησε κάπου στο 2005 από μιά Αμερικάνικη εκπομπή του Conan O'brien, "Late Night With Conan O'brien". Ο παρουσιαστής της άρχισε να σατιρίζει το "Walker, Texas Ranger" και τον πρωταγωνιστή της! Τα βίντεο και τα σχόλια του παρουσιαστή έδωσαν την αφορμή για να ξεκινήσει μια υπερ- παραγωγή ανεκδότων με τον Τσακ Νόρις που ξέφυγε από τα σύνορα της χώρας...

Από εκεί σιγά σιγά εξαπλώθηκε και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ποιός δεν έχει διηγηθεί κάποια ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις στην παρέα του.
Στη συνέχεια ένα μικρό δείγμα με μερικά από αυτά...

-Ο Λούκυ Λουκ πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Ο Τσακ Νόρις δεν έχει σκιά...
-Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.

Και φυσικά πάρα πολλά άλλα που μπορείτε πλέον να τα βρείτε παντού στο διαδίκτυο...