Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Το καλύτερο μάθημα

Αν ήταν όλοι οι καθηγητές σαν αυτόν τότε οι κοπάνες θα είχαν τελειώσει προ πολού...
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Στριπτιζ μοντέλων

Δείτε πως κάνουν στριπτιζ διάσημα μοντέλα για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Η πιο γρήγορη χελώνα

Εσείς έχετε ξαναδεί χελώνα να τρέχει με τέτοια ταχύτητα; Δείτε το βίντεο και μετά τα λέμε...

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Για τον πιτσιρίκο

Δηλαδή τι είπε ο πιτσιρίκος για το νομό Ηλείας που να μην είναι αλήθεια;
Πέρα από το καλαμπούρι όμως το παράκανε...
Δείτε το βίντεο

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Παναθηναικός-Παοκ

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Παναθηναικού-Πάοκ

Το μυστικό της Angelina?????

Καλά όχι ότι μου χάλασε και την ημέρα, αλλά το είδα στο "τρωκτικό" και είπα να το ανεβάσω και εγώ.

"Ενα μυστικό απο τα παλιά, απο τότε που ήταν 16 χρονών, φαίνεται οτι βγαίνει στη δημοσιότητα για την Angelina Jolie και αν πραγματικά ισχύει τότε αλλάζουν πολλά, αλλάζει ο τρόπος που ο κόσμος τη βλέπει. Το μυστικό αυτό το ισχυρίζεται ο Andrew Morto σε ανεπίσημη βιογραφία της που θα κυκλοφορήσει. Εμείς δεν το πιστεύουμε για να πούμε και την αλήθεια. Ειναι πολύ βαρύ. Πάντως ο συγγραφέας φαίνεται πως θα γράψει οτι η Angelina όταν ήταν 16...
κοιμήθηκε με το φίλο της μητέρας της. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι δυο τους έκοψαν τις σχέσεις τους απο τότε. Μάνα και κόρη δε μιλιόντουσαν για χρόνια. Αυτά ισχυρίζεται ο Morto στο βιβλίο που θα βγει".

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ολυμπιακός-Εργοτέλης

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Ολυμπιακός-Εργοτέλης

Ωραία πλάκα....

Ήθελαν να κάνουν πλακίτσα. Ποιό πληρώνει τώρα το λογαριασμό;
Διαβάστε παρακάτω να δείτε τι εννοούμε.
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ BALLOON BOY
Η Mayumi Heene ειναι μητέρα του παιδιού που πριν λίγες μέρες αναστάτωσε την Αμερική κάνοντάς την να πιστέψει οτι έχει ανέβει ε ένα τεράστιο μπαλόνι που πετούσε ανεξέλεγκτο. Η υπόθεση έγινε πρωτο θέμα σε όλο τον κόσμο τόσο για το πρωτότυπο της όσο και για το οτι τελικά μάλλον ήταν μια φάρσα. Τωρα η ίδια η μητέρα το ομολογεί, όπως είπε στην κατάθεσή της το είχε σχεδιάσει με τον άντρα της 2 βδομαδες περίπου πριν το κάνουν και το έκαναν για να αποκτήσουν περισσότερη "αξία" στα ΜΜΕ ώστε να βγάλουν χρήματα απο αυτό

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Δεν πάμε καλά

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι. Μέχρι και τον Κίανου Ρίβσ βγάλανε ότι είναι αθάνατος

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Λες να έχει δίκιο;

Λέτε; Εμείς δεν σχολιάζουμε απλά παραθέτουμε...
«Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα απ' ότι εσείς. Το κάθε παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά. Γι' αυτό στο πρώτο 45λεπτο ο αντίπαλος τα δίνει όλα για να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό στην επανάληψη που κουράζεται μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να δημιουργήσουμε. Και μέχρι τώρα αντιμετωπίσαμε αντιπάλους οι οποίοι κατά κύριο λόγο αμύνονται, έχοντας σαν συνέπεια να μας αφήνουν λιγότερους χώρους για να δημιουργήσουμε.

Περιμένω από τους παίκτες μου τα ίδια σε κάθε αγώνα. Να παίξουν με την καρδία τους, με αφοσίωση στην ομάδα και αφού παίζουμε και στην έδρα μας να παίξουν για τον κόσμο. Αυτό πρέπει να το κάνουμε συνέχεια.

Σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα έχουμε δεχθεί μόνο τρία γκολ. Και μπορεί οι αντίπαλοι να χάνουν ευκαιρίες, αλλά και εμείς αν τις βάζαμε όλες θα έπρεπε να έχουμε 40 γκολ. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή.

Όπως είπα έχουμε να παίξουμε επτά παιχνίδια σε 20 ημέρες, αλλά έχουμε και τους διεθνείς μας όπου πρέπει να δώσουν εννιά παιχνίδια στο ίδιο διάστημα. Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια λογική ξεκούρασης κάποιων παικτών. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και δεν βγαίνει αν δεν πάρουν κάποιοι παίκτες ανάσες. Και το αστείο είναι πως με ρωτήσατε την Κυριακή γιατί δεν έπαιξαν εξ αρχής Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, ενώ αν έπαιζαν θα με ρωτούσατε γιατί δεν τους ξεκούρασα ενώ είχαν παίξει με την Εθνική.

Αύριο θα περίμενα έναν αντίπαλο που παίζει πολύ αμυντικά. Τους έχω δει σε δυο αγώνες. Σε αυτό με την Ντιναμό και με την Γαλατά. Είναι μια ομάδα με δυνάμεις, συμπαγής και αρκετά καλή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να πιέσουμε την πρώτη πάσα. Έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε οι Έλληνες θεοί να συνεχίσουν να βρίσκονται πάνω από την Αθήνα για να έχουμε λίγη τύχη».

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Η Αλογόμυγα



Έχει τύχει ποτέ να σας «κολλήσει» αλογόμυγα ; Αν ναι, θάχετε ζήσει την εκνευριστική επιμονή της να έρχεται πάνω σας, όσο κι αν τη διώχνετε και τη χτυπάτε. Μπορεί να σας ακολουθήσει για μεγάλη απόσταση και για πολλή ώρα…
Η συμπεριφορά της έχει εμπνεύσει και οδηγήσει, το σοφό λαό, στην έκδοση αρκετών γνωμικών και ρήσεων, όπως το «μου ΄γινες αλογόμυγα…», ή το «κόλησε πάνω του σαν αλογόμυγα…» κ.α.

Η «αλογόμυγα» του ελληνικού λαού έχει βαρύγδουπο όνομα : ΚΚΕ ! Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών, υποφέρει από το «κόλλημά» του κι ενώ επανειλημμένα, του δείχνει την απέχθεια και την περιφρόνησή του, εκείνο εκεί, να επιμένει «στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων μας» !…
Βρε δεν θέλουμε !… Δεν σε θέλουμε !… «Δεν ξέρεις εσύ, εγώ γνωρίζω καλύτερα το συμφέρον σου από …σένα !…». Βρε σε καταψηφίζω, δεν σε γουστάρω, δεν πάω τις ιδέες σου… «Κι όμως, κατά βάθος με αποδέχεσαι !…».
Σώνει και καλά να μας οδηγήσουν στον ψυχαναλυτή, οι πολιτικά …ψυχασθενείς…

Η οξυδέρκειά τους στο ζενίθ, καθώς είναι ικανοί να προβλέψουν, πως το σκυλί που θα κλωτσήσουν, θα τους …δαγκώσει ! «…Επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ περιμένει η Α. Παπαρήγα από την κυβέρνηση…». Σώπα !…

Λογοπλοκιες

12 ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...

 Από το fimotro

Πολύ σημαντικό το πακέτο των μεταρρυθμίσεων που εξήγγειλε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου φορολόγησης των επιχειρήσεων, των ακινήτων, των κληρονομιών, των μετόχων, των οff shore εταιριών, αλλά και της Εκκλησίας. Επίσης, ο πρωθυπουργός πρoανήγγειλε πρωτοβουλίες για το ΕΔΣΥ, τους ανέργους, τις συντάξεις, την παιδεία, αλλά και την άσκηση πολιτικής τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας (σχέσεις με Τουρκία, πΓΔΜ κλπ). Επίσης, ο... Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην «αντικειμενική καταγραφή» της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εθνική οικονομία, την οποία περιέγραψε ως «εκτροχιασμό χωρίς προηγούμενο», και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του τη βρήκε «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στα πρότυπα του ΄93, με μεγάλα κρυφά χρέη και δαπάνες, πρωτοφανές έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και ασφαλιστικά ταμεία σε κατάσταση ανέχειας».
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε:
Α) ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Συνέχεια

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ήμαρτον ρε παιδιά...

Καλά εκεί στο troktiko δεν παίζονται με τίποτα.
Διαβάστε το άρθρο της Παραπολιτικής:

Ήμαρτον ρε παιδιά...

Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι γουστάρει . Εξάλλου η γνώμη είναι σαν την...μύτη.Ο καθένας έχει από μια...

Το troktiko έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι ο Παπακωνσταντίνου προσκυνά τα ΜΜΕ επειδή δεν έστειλε τον Γ.Κουρή στον εισαγγελέα για τα εικονικά τιμολόγια του Alter . Κανείς δεν λέει βέβαια ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο γιατί η προηγούμενη ηγεσία του Υπ. Οικονομικών δικαίωσε τον καναλάρχη !

Το βασικό ζήτημα είναι να μην γράφουμε ανακρίβειες . Ο Παπακωνσταντίνου δεν ορκίστηκε στη Βουλή γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ! Ήμαρτον !

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ο μικρος Αινσταιν

Eίναι 2 ετών, όμως, ο δείκτης ευφυΐας του είναι ίδιος με του Αϊνστάιν και του Στήβεν Χόκινκς! Ο Όσκαρ Ρίνγκλεϊ είναι σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του, όμως, γνωρίζει 30 φορές περισσότερα πράγματα από εκείνους. Π.χ ο Όσκαρ ξέρει 600 λέξεις τη στιγμή που άλλοι 2χρονοιι ξέρουν μόλις 20. Οι γονείς του, Τζο και Χάνα κατάλαβαν ότι το παιδί τους δεν είναι σαν όλα τ' άλλα όταν ο μικρός ήταν ήταν 18 μηνών, αφού διάλεγε μόνος τα ρούχα που θα φόραγε, ενώ δεν κατάφερναν να τον ξεγελάσουν λέγοντάς του πως τα αεροπλάνα ήταν πουλιά.

Ο Όσκαρ έγινε και ο νεαρότερος Βρετανός στη λέσχη των εξυπνότερων ανθρώπων, την παγκοσμίως γνωστή MENSA, λέσχη στην οποία ανήκει και η Σάρον Στόουν...

Τι θα γίνει με την Παναγιωταρέα;

Από το fimotro
ΥΠΟΨΙΝ κ. Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Τι θα γίνει με την περίπτωση της Άννας Παναγιωταρέα, στην οποία έχουν διατεθεί από παλαιά δυο αστυνομικοί;. Και οι δυο περιφέρονται στην Πλάκα με ψώνια που κάνει η κόρη της γνωστής δημοσιογράφου! Παράλληλα, είναι ευρέως γνωστό ότι οι δυο αστυνομικοί μεταφέρουν την κα Παναγιωταρέα στο ίδρυμα Ωνάση αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Παλαιότερα, προς τιμήν του, ο σημερινός αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Τσιατούρας, είχε επισημάνει στον πολιτικό προϊστάμενό του Προκόπη Παυλόπουλο ότι θα πρέπει να αποσυρθούν οι Αστυνομικοί από την φρουρά της Α. Παναγιωταρέα. Τότε, ο Παυλόπουλος, επί της θητείας του οποίου ανανεώθηκε το συμβόλαιο της γνωστής δημοσιογράφου με την ΕΡΤ, είχε αρνηθεί το αίτημα του Τσιατούρα. Τι θα κάνετε με την προκλητική περίπτωση της κας Παναγιωταρέα κύριε υπουργέ; Από ποιόν κινδυνεύει η Παναγιωταρέα και γιατί να πληρώνει ο φορολογούμενος τη φύλαξη της κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου;

Ο ανθρώπινος Mike Tyson


Ακόμα και οι πιο σκληροί λυγίζουν

Αμάν!!!

Αυτό και αν είναι τρακάρισμα

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Όλοι θα πάρετε


Φοβερός ο Ασημώνης

Επιτέλους κάτι κινείται

Πρότυπο «πράσινης» ανάπτυξης θα γίνει ο Νομός Ηλείας, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές του Νομού, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπουργών. Πρωταγωνιστής στη διαδικασία θα είναι ο Γιοζέπ Αντόν Αθεμπίγιο, ο διεθνούς φήμης Καταλανός αρχιτέκτονας, που μεταμόρφωσε τη Βαρκελώνη προ των Ολυμπιακών Αγώνων το ‘92.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Καληνύχτα και καλή τύχη

Aπο τον Κώστα Βαξεβάνη

Ο Κώστας Καραμανλής είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του πολλές ευκαιρίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μία. Να μην μοιάσει στον Κώστα Καραμανλή. Η συμπίεση των ποσοστών της ΝΔ σε αυτό που πολλοί ονομάζουν κατώτερη οριακή πολιτική της έκφραση, δεν είναι τυχαία. Ο απερχόμενος αρχηγός της ΝΔ είχε την ευκαιρία να εκσυγχρονίσει το κόμμα του και το κράτος. Δεν έκανε ούτε το ένα , ούτε το άλλο. Η μετακαραμανλική ΝΔ (εννοώ τον θείο Καραμανλή γιατί για τον ανιψιό θα ταιριάζει το μεταμοντέρνα) δεν κατάφερε να αποτελέσει έναν σύγχρονο πόλο, κάτι σαν ευρωπαϊκή δεξιά. Επί μικρού Καραμανλή, το κόμμα πέρασε από τις εμφυλιοπολεμικές αγκυλώσεις τις οποίες ατυχώς είχαν μελοποιήσει Μπέσυ Αργυράκη και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, σε μια πολιτική μπουζουγκλερί και ψευτομαγκιάς. Όπου θεσμοθετείται η ευχέρεια με την οποία το τίποτα γίνεται διοίκηση του κράτους και το κακό πεζοδρόμιο πολιτική κουλτούρα .

Τα σκάνδαλα (από το Βατοπέδι ως τα ομόλογα) δεν ήταν η εξαπάτηση του Καραμανλή. Ήταν η άποψή του για το πολιτεύεσται. Με παπάδες, γυρολόγους, σαΐνια από το παρελθόν και ισορροπίες με την οικονομική διαπλοκή. Δεν ήξερε άλλο τρόπο για να κυβερνά, από το να δημιουργεί συχετισμούς και να απολυτοποιεί τις ικανότητές του. Κακά τα ψέματα, ο Καραμανλής έγινε αρχηγός της ΝΔ και της χώρας από το πουθενά. Και πίστεψε πως αυτό το «πουθενά» και το «τίποτα» ήταν η μαγική συνταγή. Και καλλιέργησε στον νεοδημοκράτη πως τίποτα δεν χρειάζεται η χώρα, εκτός από τις σωστές γνωριμίες για να γίνει κάτι σε προσωπικό επίπεδο.

Βολεμένος ο ίδιος από τη λογική Ρουσόπουλου πως όλα είναι θέμα επικοινωνίας και ο ίδιος ο μάγος της, κράτησε από την πολιτική, μόνο την εξουσία που του παρείχε. Ακόμη και την προηγούμενη βδομάδα που ως κονφερανσιέ, μπροστά σε ένα στημένο ακροατήριο έκανε «διάλογο» τηλεοπτικό (το δικό του debate), πιστεύοντας πως ξεδιπλώνει το ρητορικό του χάρισμα, ενώ κατέρρεε, έλεγε υπερφίαλα στους συνεργάτες του «τώρα έριξα τα αναμμένα κάρβουνα στον Παπανδρέου». Θλίψη για έναν πολιτικό άντρα η έλλειψη αυτογνωσίας. Θλίψη να πιστεύει, πως απέναντι σε ό,τι έκανε ή δεν έκανε, λύση είναι να γίνει Αντρέας Μικρούτσικος.

Πρόσφερε κακή υπηρεσία στη χώρα μα κυρίως στη ΝΔ η οποία κυλά στις εποχές Ράλλη. Χωρίς κανέναν εκσυγχρονισμό, χωρίς τις ιδεολογικές αναζητήσεις που θα έπρεπε να έχει. Την καταδίκασε (ενώ μπορούσε αλλιώς) να παραμείνει ένα κόμμα που συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες, λαμόγια, κουμπάρους με ζητούμενο την εξουσία. Όχι το καλό της χώρας. Την καταδίκασε να είναι η κουτοπόνηρη Δεξιά των Stage και του βολέματος την εποχή που την γερμανική δεξιά κυβερνά η Μέρκελ και την Γαλλική ο Σαρκοζί. Δυο φορές θλίψη.

Το ζητούμενο σήμερα για τον κόσμο είναι ποια πολιτική τώρα; Τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου; Νομίζω πως η ιστορία του Καραμανλή του δείχνει το δρόμο. Ο Παπανδρέου αναλαμβάνει πρωθυπουργός 1,5 χρόνο αφ ότου τα ΜΜΕ ζητούσαν την παραίτησή του. Άρα πρέπει να ξέρει πως η λύση δεν είναι η ούτε η ευθυγράμμιση με τα οικονομικά συμφέροντα, ούτε με τα ΜΜΕ , ούτε με τους δημοσκόπους. Είναι με τον κόσμο που τον ανέδειξε.

Θα βάλει φραγμό στην ασυδοσία των τραπεζών για να μπορέσει να κινηθεί η αγορά; Δεν χρειάζεται χρήματα. Θα απαιτήσει να υπάρξει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα θεωρεί γνώση την παπαγαλία; Θα απαιτήσει οι προσλήψεις στο Δημόσιο να γίνονται με εξετάσεις και μόνο με εξετάσεις για να απαλλαγεί ο Έλληνας και κυρίως ο πολιτικός από την ομηρία του ρουσφετιού ; Θα χτυπήσει τη διαφθορά ακόμη και αν θύματα αποδειχθούν στελέχη του ίδιου του κομματικού μηχανισμού του;

Η εποχή που ο Έλληνας ταύτιζε την πολιτική επιλογή με τις βαθύτερες ιδεολογικές αναζητήσεις έχει μάλλον περάσει. Όχι μόνο γιατί οι ιδεολογίες επαναπροσδιορίζονται αγωνιωδώς, αλλά γιατί το βάρος από ένα άδικο, διεφθαρμένο κράτος είναι τεράστιο. Και δεν είναι θέμα ιδεολογίας η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, αλλά εντιμότητας. Δεν είμαι απολιτίκ ούτε πιστεύω πως οι αλλαγές δεν εμπεριέχουν πολιτικές πεποιθήσεις. Αλλά θεωρώ πως στην Ελλάδα λείπει η ηθική βάση που κινεί την πολιτική όποια και αν είναι. Πριν διυλίσουμε τον κώνωπα, ας μην καταπιούμε την χοντρή κάμηλο.

Δεν περιμένω από τον Παπανδρέου, όπως δεν περίμενα από τον Καραμανλή, να κάνει επανάσταση. Έχω όμως την απαίτηση να κάνει τα αυτονόητα. Μια νοικοκυρεμένη Ελλάδα, πολιτισμένη για να μπορεί ναι, όποιος θέλει να κονταροχτυπηθεί ιδεολογικά, πολιτικά ή με τη ζωή. Όλα είναι θέμα πολιτικής. Αυτό που ζούμε επί δεκαετίες δεν είναι πολιτική. Είναι το ψαλίδισμα της στο μέγεθος μέτριων, τεμπέληδων και αρπαχτικών
Καλή νύχτα και καλή τύχη κύριε Καραμανλή.
Καλημέρα κύριε Παπανδρέου αλλά μην αφήσετε τίποτα στην τύχη...

www.koutipandoras.gr

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Είναι ωραίος

Γελάω πολύ με τις αναρτήσεις στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Διαβάστε ακόμα μία...

Μοιρολογίστρες απο τα Χανιά στέλνει η Ντόρα στη Ραφήνα-γελάει με το στραπάτσο Καραμανλή ο Σουφλιάς!

Ο Σουφλιάς γκρέμισε τον Καραμανλισμό!
Μια απο τις καλύτερες μέρες της ζωή του περνάει σήμερα ο Γιώργος Σουφλιάς.
Κατάφερε επιτέλους να γκρεμίσει τον Καραμανλισμό και να πάρει εκδίκηση για την διαγραφή του 1998. Απο την ώρα που πληροφορήθηκε τις δημοσκοπήσεις έχει βάλει κλαρίνα στο κασετόφωνο στην οδό Κολοκοτρώνη της Αγίας Παρασκευής όπου βρίσκεται το σπίτι του και χορεύει τσάμικο με την σύζυγό του.
Ιδια ατμόσφαιρα και στο σπίτι της Ντόρας. Η υπουργός Εξωτερικών έδωσε πριν λίγο εντολή να φύγουν μοιρολογίστρες απο τα Χανιά και να κατευθυνθούν στη Ραφήνα για να τον μοιρολογήσουν.
Τελευταία ελπίδα του Κουρασμένου, να πέφτουν έχω οι εξιτπόληδες και η διαφορά να κάτσει κάτω απο 6 μονάδες και να περιορισθούν οι έδρες του ΠΑΣΟΚ στις 153!
Διαφορετικά απόψε στο Ζάππειο το παλληκάρι, θα εκφωνήσει λόγο ηρωικό και πένθιμο, προαναγγέλοντας τις κομματικές διαδικασίες για εκλογή αρχηγού...