Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ....


Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Βουλγαράκης στο Χατζηνικολάου όπως δημοσιεύτηκε στο pressmme....

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!

Μετά τη νίκη του Παναθηναικού μέσα στο Μιλάνο ας δούμε το βίντεο με τον ύμνο του για να τον τιμήσουμε...

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Ένα ανέκδοτο να φτιάξει η διάθεση...

Ένας τύπος βρίσκεται σε ένα μπαρ και πίνει όλη την νύχτα. Ο μπαρμαν, κάποια στιγμή του λέει ότι πρέπει να φύγει επειδή το μαγαζί θα κλείσει. Έτσι, ο πελάτης σηκώνεται για να φύγει και πέφτει φαρδύς πλατύς, με τα μούτρα στο πάτωμα. Προσπαθεί να ξανασηκωθεί αλλά συμβαίνει το ίδιο. Σκάει με το πρόσωπο στο δάπεδο. Υποθέτει ότι αν συρθεί μέχρι έξω και τον χτυπήσει ο δροσερός αέρας, τότε θα καταφέρει να συνέλθει λιγάκι.

Όταν έφτασε έξω από το μαγαζί, κάνει ακόμη μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του και σκάει και πάλι στον δρόμο. Αποφασίζει να πάει μπουσουλώντας στα τέσσερα μέχρι το σπίτι του, που βρίσκεται τρία τετράγωνα παρακάτω.
Όταν φτάνει έξω από την πόρτα, σηκώνεται και στηρίζεται στα πόδια του αλλά και πάλι σκάει ανάσκελα στην άσφαλτο.
Μέσα στο σκοτάδι, ανοίγει την πόρτα και σέρνεται μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Φτάνοντας δίπλα στο κρεβάτι του, στερεώνεται με τα χέρια του στο πλάι του κρεβατιού και για λίγο ισορροπεί στα πόδια του πριν σωριαστεί στο κρεβάτι και πέφτει ξερός για ύπνο όταν το κεφάλι του ακουμπά στο μαξιλάρι. Ξυπνά την επόμενη μέρα με την γυναίκα του να στέκεται από πάνω του και να του φωνάζει:
- "Ώστε, έτσι, ε; Πάλι ήσουν έξω εχτές και μπεκρούλιαζες!!!"
- "Μα, αγάπη μου, τι σε κάνει να το λες αυτό;" την ρωτάει παίρνοντας ένα αθώο ύφος.
- "Τι με κάνει να το λέω αυτό, ε; Έχεις το θράσος να με ρωτάς! Τηλεφώνησαν από το μπαρ και είπαν ότι έχεις ξεχάσει το αναπηρικό σου καροτσάκι εκεί."

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ...

Απειλές κατά της ζωής μιας δικηγόρου διαβάζουμε ότι έκανε ο Αρσένιος στο press-gr.
Εάν αυτό είναι αλήθεια μιλάμε για τη μεγαλύτερη ξεφτίλα της εκλησίας. Κληρικοί οι οποίοι λειτουργούν σαν μπράβοι. Θεός φυλάξοι...

ΚΑΡΒΕΛΑΣ-ΠΑΝΙΑ!!!

Ελεύθεροι αφέθησαν οι "ήρωες" Καρβέλας και Πάνια μετά την συλληψή τους γιατί δεν σταμάτησαν σε μπλόκο της αστυνομίας...
Ήθελα να ήξερα αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον μη απώνυμο, τι είχε να τρβήξει ο φουκαράς...

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ...

Δείτε τι λέει ο Τζον Μακέιν για το πως νιώθει μετά την ήττα από το ν Ομπάμα.
"Κοιμάμαι σα μωρό παιδί....ξυπνάω κάθε δύο ώρες και κλαίω..."

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ....

Δεν βρήκα λόγο να σχολιάσω την εκλογή Ομπάμα...τα σχόλια περιτεύουν...
Θέλω όμως να σας δείξω ένα μικρό δείγμα του τι περίμενε τον κόσμο εάν δεν έβγαινε ο Ομπάμα...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

4η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

Οι σημερινές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ίσως οι πιο σημαντικές στην ιστορία τους αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη και η πολιτική που χαράζει μας επηρεάζει όλους, έμμεσα ή άμμεσα.
Όλος ο κόσμος ελπίζει σε μια νίκη του Ομπάμα, όχι γιατί τρέφει αυταπάτες ότι οι ΗΠΑ θα πάψει να θέλει να ελέγχει τα πράγματα, αλλά θα το επιδιώκει με έναν τρόπο διαφορετικό, πιο δημοκρατικό και πιο ανθρώπινο.
Μέχρι και ο Τσάβες, ο άνθρωπος που απεκάλεσε τον Μπους "διάολο" ενώ αυτή η ανεκδιήγητη Σάρα Πέιλιν απεκάλεσε αυτόν "δικτάτορα", είπε ότι με τον Ομπάμα μπορεί να καθίσει και να μιλήσει. Αυτό και μόνο κάτι λέει. Κάτι φένεται να αλλάζει στον κόσμο με την εκλογή Ομπάμα.

Εύχομαι λοιπόν να εκλεγεί, αλλά πάνω από όλα να μην διαψεύσει τις προσδοκίες μας.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...

Από το blog του Μάκη Νοδάρου...

ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ...

Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,καλύπτουν τις "καραμπινάτες" παρανομίες του Χρονόπουλου , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος της ΕΕ.


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ?
Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ?

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής στην ερώτησή του ζητά από την Επιτροπή να λάβει άμεσα μέτρα για την προστασία του Καϊάφα καθώς η εν λόγω περιοχή όχι μόνο ανήκει στο δίκτυο Natura, αλλά με Π.Δ. έχει χαρακτηριστεί ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου, στην οποία δεν επιτρέπεται κάθε είδους δόμηση ενώ ο ιδιοκτήτης (σ.σ. Πανταζής Χρονόπουλος) έλαβε παράνομα οικοδομική άδεια από την νομαρχία κι όχι από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του κ. Παπαδημούλη που κατέθεσε στην Κομισιόν έχει ως εξής :

«Στην πολύπαθη -από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές- περιοχή του Καϊάφα εκτελείται παράνομη δόμηση τουριστικής επιχείρησης. Η περιοχή ανήκει στο δίκτυο Natura 2000 και σύμφωνα με το ΠΔ 3.9.1993 (ΦΕΚ 1161 Δ/20.9.1993) έχει χαρακτηριστεί ως Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου στην οποία δεν επιτρέπεται κάθε είδους δόμηση. Ο ιδιοκτήτης της έκτασης -συνολικής επιφάνειας 28,5 στρεμμάτων εντός της προστατευόμενης περιοχής- παρακάμπτοντας την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία της περιοχής έλαβε παράνομα οικοδομική άδεια από την νομαρχία της περιοχής (μη αρμόδια υπηρεσία για έκδοση πολεοδομικών αδειών) και έχει ήδη ξεκινήσει οικοδομικές εργασίες.
Ερωτάται η Επιτροπή τι άμεσα μέτρα προτίθεται να λάβει για την προστασία της περιοχής του Καϊάφα, που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000;»

Χθες αναφερόμενος στο ζήτημα ο Δ.Παπαδημούλης δήλωσε τα εξής :
«Σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προστασία του περιβάλλοντος και του δημόσιου συμφέροντος απέναντι σε μεθοδεύσεις που το υποβαθμίζουν. Η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να πάρουν καθαρή θέση. Τα τοπικά κυκλώματα που πρόσφατα δεν δίστασαν να επιτεθούν, μέσω πληρωμένων τραμπούκων και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο για τις μαχητικές του αποκαλύψεις, θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους.».-
ΠΗΓΗ : Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ...

Όταν διαβάζω κάτι τόσο ωραίο δεν γίνεται να μην το αναδημοσιεύσω...
Το κείμενο είναι από τον ΑΣΗΜΩΝΗ...

Κάποιοι λεν ότι τον έχουν δει. Οι περισσότεροι όμως λένε ότι είναι ένας αστικός θρύλος. Ότι απλά είναι ένα πλάσμα που δημιούργησε η φαντασία κάποιων. Ελάχιστοι λένε ότι τον έχουν δει γιά κάποια δευτερόλεπτα να κυβερνά κιόλας. Κανείς δεν τους έχει πιστέψει.Στη Ραφήνα όπου λένε ότι ζει βασιλεύει ο τρόμος. Μετά τις 12 το μεσημέρι δεν κυκλοφορεί κανείς έξω. Ο θρύλος λέει ότι εκείνη την ώρα βγαίνει από τον τάφο του και πάει να φάει παιδάκια. Άλλοι λένε ότι δεν τρώει παιδιά αλλά απλά αρνίσια παιδάκια στα κάρβουνα.
Τα βράδια κάποιοι έχουν ακούσει τη φωνή του να αντηχεί μέσα στα καμένα δάση : “όπου ήταν δάσος θα γίνει δάσος, όπου ήταν δάσος θα γίνει δάσος .”. Μιά γιαγιά διηγείται ότι μιά κρύα νύχτα του Αυγούστου το 2006 άκουσε τη φωνή του από το υπερπέραν να ουρλιάζει : “μηδενική ανοχή, μηδενική ανοχή” ενώ ένας παπούς υποστηρίζει ότι τον είχε δει μιά μέρα με φεγγάρι στη Βουλή.
Είναι ο Κώστας Καραμανλής το Φάντασμα της Ραφήνας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ο πρωθυπουργός της Χώρας και ότι τον έχουν δει. Οι παλιότεροι λένε ότι κάθε εξάμηνο βγαίνει έξω και κυβερνά γιά 22 δευτερόλεπτα. Ένας μάλιστα είχε πει ότι έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης της προόδου και της ευημερίας. Τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο της Λέρου. Οι περισσότεροι όμως αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν υπάρχει και ότι απλά είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας κάποιων αλλοπαρμένων.
Στη Ραφήνα τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά. Πίσω από τις γρύλιες των κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA τρομαγμένα μάτια κοιτούν κάθε ξένο με επιφύλαξη. Φόβος και απόγνωση. Δεν είναι και λίγο να ζεις στον τόπο που λένε ότι ζει ο Θρύλος. Πολλοί έχουν φύγει. Η πόλη με την πάροδο των χρόνων ερημώνει. Ίσως βέβαια να φταίει και η πηγμένη Μεσογείων.
Υπάρχει άραγε ; Κυβερνά όπως λεν κάποιοι ; Τρώει παιδάκια ;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΟΜΠΑΜΑ

Μία μόνο μέρα έμεινε για τις Αμερικάνικες εκλογές και όλα δείχνουν πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο νικητής.
Όχι ότι πολλά θα αλλάξουν στην πολιτική των ΗΠΑ με την εκλογή του Ομπάμα αλλά σίγουρα μια κυβέρνηση Δημοκρατική και όχι υπερσυντηρητική θα αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ευαισθησία, ελπίζω, τα σύγχρονα προβλήματα.

Υπομονή λίγες ώρες και θα ξέρουμε αν ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Έτσι εξηγούνται όλα...εάν ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χ.Χατζηεμμανουήλ.παίρνει περίπου 2000 ευρώ την ημέρα μισθό, που να μείνουν λεφτά γιά να πιάσουμε και εμείς κάτι στο λότο...

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Πάντως το ότι θα φτάναμε σε ένα σημείο που το υπουργείο να θέλει να δώσει λεφτά στις τράπεζες και αυτέσ να μην τα θέλουν...ε, αυτό δεν περίμενα να το ακούσω ποτέ...

ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ

Ακούστε την φάρσα που έκαναν στην Σάρα Πέιλιν δύο παραγωγοί ραδιοφωνικού σταθμού από το Μόντρεαλ του Καναδά...