Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Τι Ωραία Χωρίς Ειδήσεις!!!!!!

Είχα να παρακολουθήσω ειδήσεις στην τηλεόραση περίπου δυο εβδομάδες τώρα. Κάθισα λοιπόν απόψε να δω λίγο και ως προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά διαπίστωσα ότι οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία. Τι χαρά!!!!

Δεν γίνεται να απεργούν όλο το χρόνο μπας και ηρεμήσουμε και λιγάκι;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Χαμένος στο διάστημα!!!!

Χαμένος λοιπόν για λίγο καιρό τώρα δεν έχω γράψει τίποτα εδώ. Τόσα πράγματα έγιναν στο ενδιάμεσο που ούτε καν έχω την όρεξη να σχολιάσω.
Χειμώνας έρχεται και ακόμα δεν έχουμε μπει σε μια σειρά. Τέλος πάντων...

Θα ήθελα να μιλήσω για ένα καινούριο blog είδα τελευταία και μου άρεσε πάρα πολύ. Το όνομα αυτού :"Πανωλεθρίαμβος" και μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση http://grbase.blogspot.com.
Πολύ ενδιαφέρον blog και η ώρα περνάει πραγματικά ευχάριστα είτε χαζεύοντας τα πολύ αστεία βίντεο που έχει ανεβάσει ή διαβάζοντας τα άρθρα του.
Αυτά για τώρα, θα επανέλθω...

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

"ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΧΑΛΙΑ"

Δεν ξέρω πως είδατε εσείς το παιχνίδι του Ολυμπιακού χτες αλλά εγώ απογοητεύτηκα πλήρως.
Περίμενα να δω τον Ολυμπιακό που είδα στα τελευταία δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια και αντί γι' αυτό είδα για άλλη μια φορά μια ομάδα με βαθιά ριζωμένη την παλιά Ελληνική ποδοσφαιρική νοοτροπία της υπερεκτίμησης του αντιπάλου, πανηγυρίζοντας γιατί κατάφερε να αποσπάσει το χ μέσα στο γήπεδό της. Που ήταν χτες ο Ολυμπιακός των προηγούμενων αγώνων που πάλευε και πίστευε στη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γιατί αυτή η κακομοιριά που βασανίζει την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες να εμφανίζεται ξανά;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......